Formació online: Tria la teva eina de gestió de projectes
Asana i més
Detall Cursos i tallers
Ferrer Brotons | Data d'inici 19/01/2021 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
Vols disposar d’una panoràmica del programari de gestió de projectes i aprendre a treballar amb Asana? Asana és un dels gestors de projectes més populars del mercat perquè està molt ben dissenyat, tant l’aplicació web com la mòbil, i ens ajudarà a millorar la comunicació i col·laboracio de l’equip. El seu pla gratuït permet treballar fins a 15 persones alhora.

Temari
1. Breu introducció a la gestió de projectes
  • Metodologies de gestió més populars
  • Tipologia de programari de gestió de projectes
2. Com planificar un projecte amb Asana:
  • Els espais de treball i les organitzacions en Asana
  • La interfície
  • Com planificar un projecte: crear un projecte i les tasques. Bones pràctiques
  • Com fer el seguiment dels projectes: funcionalitats existents. Bones pràctiques.
  • Les integracions més populars d’Asana (email i Slack)
3. Criteris i eines per a triar programari.
4. Torn de preguntes
Badges i certificacions
Les persones assistents a la formació podran demanar un certificat d'assistència on hi constin les dates i la durada del curs
Participen
Alejandra Ferrer Brotons
Professora de màrqueting i creació web, al capdavant de Magma3interactiva des del 2006, una microempresa dedicada al desenvolupament web i a la formació en noves tecnologies en les àrees de disseny, multimèdia, creació web, Internet i empresa, màrqueting... Treballen per a Barcelona Activa des de l’any 1998. Ha impartit formació presencial i virtual a universitats, col·legis professionals, diversos departaments de la Generalitat de Catalunya, entitats municipals i consorcis, així com a empreses del sector de la comunicació (modalitat in company).
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment s'envia entre 6 i 24h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.