Píndoles escèniques: Com millorar el dossier del teu espectacle?
Formació exclusiva per a persones sòcies
Detall Cursos i tallers
Data d'inici 10/06/2020 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
ATENCIÓ:
Les inscripcions d'aquest curs s'han de fer del 5 al 8 de juny. Al llarg del dia 9/06 et confirmarem la teva plaça a la formació. És només una formació per a sòcies de les associacions que ho organitzen: AADPC, APCC, APDC, APGCC i TTP.

Quina informació ha d’incloure el dossier d'un espectacle? Cal afegir-hi la fitxa tècnica, o el pressupost de l'espectacle? El nostre dossier explica bé el nostre projecte? Com és i què volem transmetre? Què necessitem per a la nostra producció? 

Aquests són alguns dels dubtes que ajudarem a resoldre en la pròxima Píndola escènica que organitzem amb les associacions de professionals de les arts escèniques i de la gestió cultural. La sessió anirà a càrrec de dues persones amb llarga experiència en la lectura i revisió de dossiers: els programadors Tena Busquets del Festival Sismògraf i David Marín de la Nau Ivanow.

L'objectiu de la sessió és aportar el coneixement de persones expertes en la recepció de dossiers d’espectacles i projectes en creació perquè els nostres socis i sòcies puguin millorar la informació que envien a programadors/es, productors/es, centres de residències, mecenes, etc. El dossier és una eina bàsica a l’hora de difondre la nostra feina i donar-la a conèixer i és important tenir cura del contingut i de la forma, per tal que inclogui tota la informació necessària amb el llenguatge adequat per explicar el nostre espectacle o projecte en creació.

La sessió serà online el dia 10 de juny de 10 a 12h, i la inscripció és gratuïta per als socis i sòcies de les entitats organitzadores. Malauradament no podem obrir la sessió a d’altres persones per la manca de places.

Estructura de la sessió

1. Dossier del meu espectacle
  • Informació necessària
  • Què espera el programador/a
  • Errors o mancances més habituals
  • Exemples pràctics

2. Dossier del meu projecte en creació (espectacles no estrenats a la recerca de producció o residències)
  • Informació necessària
  • Què espera el productor/espai de residència/mecenes
  • Errors o mancances més habituals
  • Exemples pràctics

3. Dubtes i preguntes de les persones assistents
Coneixement
Ponents:

Tena Busquets
Gestora cultural catalana especialitzada en les arts escèniques. És l'actual directora artística de l'Àrea d'Arts Escèniques d'OlotCultura i del festival Sismògraf d'Olot

David Marín
Gestor cultural especialitzat en arts escèniques. Director de  la fábrica de creació Nau Ivanow de Barcelona
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment s'envia entre 6 i 24h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.