Formació online: Les entitats culturals es reinventen davant la nova normalitat
Per on comencem?
Detall Cursos i tallers
Data d'inici 22/06/2020 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció Cursos i tallers
IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

L'actual situació post-pandèmia situa les entitats culturals davant la necessitat de reinventar projectes, fonts de finançament i models d'organització i aliances. Tot sovint, però, les persones que conformen les entitats culturals no compten amb perfils experts en planificació, formulació i gestió de projectes i els falten eines per afrontar aquesta nova normalitat. 

En dues sessions, abordarem la gestió del canvi i una proposta de pla d'acció per al disseny de projectes, recerca d'aliances i finançament que s'ajusti als nous requeriments d'aquesta nova societat.

Programa
Aquest curs s'imparteix en dues sessions de 1,5 h cadascuna:
  • Sessió 1: Gestió del canvi. Les velles estructures cauen i calen nous models d'organització i gestió de projectes. Com dissenyem i formulem els projectes emergents en el món de la cultura?
  • Sessió 2: Posem ordre. Convertim les idees i els aprenentatges en un pla d'acció a curt i mig termini. Construim l'escenari sobre el que dansarem els propers mesos i convidem als actors que necessitem a acompanyar-nos.
Coneixement
Formació impartida per Isabel Custodio 

Isabel Custodio és consultora, formadora, conferenciant i licenciada en Psicologia (Universitat Barcelona, 1994), i especialitzada en processos de canvi i impacte en el món cultural, educatiu i social. Forma part de l'equip d'experts avaluadors del Programa Impulsa de la Fundació Catalunya Cultura des de fa 5 anys, assessora nombroses entitats del món de la cultura en la orientació dels seus projectes a impacte i recerca de finançament, i ha col·laborat durant anys en l'enfortiment organitzacional d'entitats del món de la cultura, el lleure, l'acció social i l'àmbit educatiu.