Formació online: Les entitats culturals es reinventen davant la nova normalitat
Per on comencem?
Detall Cursos i tallers
Custodio | Data d'inici 22/06/2020 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

L'actual situació post-pandèmia situa les entitats culturals davant la necessitat de reinventar projectes, fonts de finançament i models d'organització i aliances. Tot sovint, però, les persones que conformen les entitats culturals no compten amb perfils experts en planificació, formulació i gestió de projectes i els falten eines per afrontar aquesta nova normalitat. 

En dues sessions, abordarem la gestió del canvi i una proposta de pla d'acció per al disseny de projectes, recerca d'aliances i finançament que s'ajusti als nous requeriments d'aquesta nova societat.

Programa
Aquest curs s'imparteix en dues sessions de 1,5 h cadascuna:
  • Sessió 1: Gestió del canvi. Les velles estructures cauen i calen nous models d'organització i gestió de projectes. Com dissenyem i formulem els projectes emergents en el món de la cultura?
  • Sessió 2: Posem ordre. Convertim les idees i els aprenentatges en un pla d'acció a curt i mig termini. Construim l'escenari sobre el que dansarem els propers mesos i convidem als actors que necessitem a acompanyar-nos.
Coneixement

Badges i certificacions
Les persones assistents a aquest curs obtindran un certificat d'assistència, amb especificació de les hores i data de la formació.
Participen
Isabel Custodio
Isabel Custodio és consultora, formadora, conferenciant i licenciada en Psicologia (Universitat Barcelona, 1994), i especialitzada en processos de canvi i impacte en el món cultural, educatiu i social. Forma part de l'equip d'experts avaluadors del Programa Impulsa de la Fundació Catalunya Cultura des de fa 5 anys, assessora nombroses entitats del món de la cultura en la orientació dels seus projectes a impacte i recerca de finançament, i ha col·laborat durant anys en l'enfortiment organitzacional d'entitats del món de la cultura, el lleure, l'acció social i l'àmbit educatiu.
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment s'envia entre 6 i 24h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.