ImpulsA't, programa de mentoria 2020
Inscripcions obertes a persones sòcies fins el 21 de juny
Detall Activitats sòcies/socis
Data d'inici 02/06/2020 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
Atenció: per a inscriure's a aquest programa cal ser sòcia de l'APGCC

El programa impulsA't és un programa de mentoria professional coordinat per l'APGCC i que es realitza des de 2018. 

El programa s'articula, a partir de trobades  personals entre professionals de la gestió cultural, socis de l'APGCC, amb una llarga i consolidada trajectòria (els mentors i mentores) i professionals sòcies que necessiten dissenyar o redissenyar i traçar el seu propi itinerari (mentorats i mentorades). 

Les inscripcions per a persones interessades en ser mentorats/ades estan obertes fins el proper 21 de juny. El programa s'adreça a professionals que pel motiu que sigui volen donar un nou impuls a la seva carrera professional; acostuma a tractar-se de situacions d’atur de llarga durada, de joves que tot i que tenen la formació no han aconseguit incorporar-se al mercat laboral o bé persones que porten molt de temps dins d’un mateix àmbit o lloc de treball i els agradaria canviar. D'entre les persones inscrites, la comissió encarregada del programa farà una tria i assignarà a cada persona un mentor o mentora adient segons l'àmbit professional.

El programa de mentoria començarà el proper mes de setembre i finalitzarà a finals  de desembre (4 mesos), motiu pel qual caldrà la implicació de les persones seleccionades, que caldrà que es comprometin a treballar seriosament en el pla de treball que et proposi la persona mentora.

Descarrega't aquí la presentació del programa o consulta les preguntes freqüents si tens dubtes.
Preguntes Freqüents
Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.