Píndoles escèniques: Identitat corporativa, pensament 360º
Inscripció oberta a través d'enllaç extern. Formació exclusiva per a persones sòcies
Detall Cursos i tallers
Data d'inici 03/06/2020 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció Cursos i tallers
ATENCIÓ:
Les inscripcions d'aquest curs s'han de fer del 27 de maig a l'1 de juny inclòs. Al llarg del dia 2/06 et confirmarem la teva plaça a la formació. És només una formació per a sòcies de les associacions que ho organitzenAADPC, APCC, APDC, APGCC i TTP.


Plantegem una sessió formativa dirigida a socis i sòcies d’associacions de professionals de la cultura sobre identitat corporativa per a projectes culturals. Parlarem dels elements imprescindibles per a definir una estratègia de marca. Des de la idea i la filosofia fins al llenguatge visual i els recursos gràfics.

Programa
El programa s'estructura en dues parts. Durant la primera part (de 10 a 11.30 h) s’impartirà la formació i, durant la segona part (d’11.30 a 12 h), s’obrirà el torn de preguntes dels participants per tal d’expressar dubtes o aclarir qüestions.

Durant la formació s’explicarà què és la identitat corporativa i els principals elements que s’han de tenir en compte per a construir una estratègia de marca.
  1. Què és la identitat corporativa?
  2. Identitat corporativa: el punt de vista estratègic. El posicionament, l’arquitectura de la marca, la missió, els valors, el to, l’estil de comunicació i la comunicació interna.
  3. Identitat corporativa: el punt de vista visual. La imatge corporativa, el llenguatge visual i els recursos gràfics.

Coneixement
Formació a càrrec de:

La Tremenda
La Tremenda és una agència de comunicació cultural i social. Ofereix serveis d’estratègia i consultoria, premsa, creació de continguts, gestió de publicitat, estratègia digital, vídeo i fotografia, creació web, producció d’esdeveniments i formació i assessorament.

Treballa en projectes com Bitò Produccions, Mostra Igualada, Fira Mediterrània de Manresa, La Central del Circ, Teatre de l’Aurora, Festival ADCE, Dagoll Dagom o Say It Loud, entre molts d’altres projectes. L’equip de La Tremenda entén la comunicació com una eina fonamental per a donar visibilitat a projectes culturals, generant comunitats al seu voltant que els coneguin, reconeguin i acompanyin.

Les sòcies treballadores de La Tremenda son la Mireia Mora, la Bàrbara Branco i la Núria Olivé.

Formadora de la sessió: Núria Olivé Montrabeta
Comunicadora i gestora cultural. Graduada en Comunicació Cultural per la Universitat de Girona i màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona. Sòcia de La Tremenda, agència de comunicació cultural i social. Ha treballat com a executiva de comunicació i premsa a Comèdia Comunicació i Mèdia i també ha format part de l'equip de premsa de FiraTàrrega 2015 i 2016. Anteriorment ha treballat com a periodista d'àmbit local.

En el camp de la comunicació i gestió cultural ha treballat en projectes com el Festival Temporada Alta, Dagoll Dagom, Teatre-Auditori Sant Cugat, Teatre de l’Aurora, Premis Gaudí - Acadèmia del Cinema Català, Premis Butaca, Mercat de Música Viva de Vic, Fira Mediterrània de Manresa, Mostra Igualada o Fira Trapezi Reus, entre d’altres.