Junta oberta on-line. Vols formar part de la junta de l'APGCC?
Has pensat alguna vegada en formar part de la Junta Directiva de l'APGCC? T'agradaria implicar-te activament en les decisions que es prenen a nivell d'entitat?
Detall Activitats sòcies/socis
Data d'inici 20/05/2020 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció

Coneixement
L'assemblea general de persones sòcies  és l’òrgan sobirà d’una associació, i la junta directiva és l’òrgan de representació i de gestió diària. La seva funció principal és vetllar pel compliment dels acords establerts per l’assemblea i encarregar-se de definir el programa d'activitats, la planificació estratègica , el posicionament polític de les professionals de la gestió cultural i la representació institucional, entre d'altres.

Al desembre d'aquest any acaba l'actual legislatura, que va començar al 2014 i va ser renovada al 2017, i a finals d'any s'obrirà un procés per a presentar candidatura i hi haurà eleccions.

A través d'una xerrada informal i amena, la Junta Directiva actual vol explicar a la base social de primera mà en què consisteix formar part de la Junta Directiva. Durant la trobada resoldrem dubtes a totes aquelles persones que tinguin curiositat per saber més sobre les funcions d'una junta i estiguin interessades en prendre el relleu.

Si tens interés en vincular-te a l'entitat, coneixes el sector i vols aportar el teu granet de sorra per a construir un projecte comú, tu també pots formar part de la Junta Directiva de l'APGCC, vine a aquesta sessió. 

Si tens algun dubte escriu-nos a comunicacio@gestiocultural.cat

És el moment i l'espai per a resoldre els teus dubtes i conèixer millor altres sòcies amb la mateixa inquietud, a fi de formar una possible candidatura en bloc i teixir xarxes amb altres professionals de l'associació.
Preguntes Freqüents
Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.