Xerrada. Lideratge i cures a l'equip en temps de confinament i crisi
Activitat on-line
Detall Cursos i tallers
Data d'inici 05/05/2020 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció Cursos i tallers
Parlem del lideratge d'equips i les cures dins de l'organització i als equips en temps de confinament

Estem vivint una situació de crisi que té molts impactes, tant a nivell personal com a nivell professional, a les empreses i organitzacions en les que treballem. Quins tipus de lideratges ens poden ser útils en aquest moment? Com podem cuidar els projectes i les persones alhora? I com podem viure aquest moment de repte i dificultat també com una oportunitat i extreure’n un potencial creatiu?

La xerrada tindrà una durada d'1 hora, i a continuació hi haurà espai per compartir i fer preguntes per part de les persones participants.

SESSIÓ GRATUÏTA PER A SÒCIES/SOCIS DE L'APGCC
Preu general: 5€
Coneixement
A càrrec de:
Anna Espadalé (Fil a l'Agulla)
Psicòloga, terapeuta, formadora i facilitadora de grups i organitzacions
Acompanya persones i organitzacions en moments de crisis
"Educadora, psicòloga, formadora i facilitadora. M’agrada acompanyar les persones i les organitzacions a conèixer-se més, apreciar la seva diversitat interna i poder connectar amb el seu poder i el seu sentit per poder-ho aportar al món"

Fil a l’agulla són una cooperativa que acompanya a persones i grups en processos de presa de consciència amb vocació de transformar i incidir en les organitzacions, les comunitats, les persones i les relacions. Fil a l’agulla està integrada per deu sòcies i diverses col·laboradores que comparteixen el repte d'aconseguir una democràcia profunda tant dins l’organització com en les intervencions que porten a terme, i assajar diàriament la manera de fer compatibles les necessitats individuals i les col·lectives. Aposten per la cura i l’atenció de les relacions entre les persones de tot l’equip com a peça clau per a la sostenibilitat cooperativa.