Quines mesures aprovades per la crisi del Covid-19 afecten al sector cultural?
Sessió on-line gratuïta
Detall Cursos i tallers
Data d'inici 31/03/2020 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció Cursos i tallers
Ets autònom/a i no saps com acollir-te a les mesures aprovades pel govern? Ets empresa i no saps quines ajudes hi ha disponibles  pel sector cultural o quines opcions tens per fer front a la crisi? Facto Coop ens farà un recorregut per les principals mesures generals aprovades en els diferents reials decrets  i resoldrà els dubtes que tingueu.

Per a inscriure's a aquesta sessió cal omplir aquest formulari. Et confirmarem la teva assistència i rebràs les instruccions per a connectar-te.

Inscripció oberta a tothom. Places limitades, adjudicades per ordre d'inscripció.
Coneixement
Facto Coop
Facto Cooperativa, SCCL, és una cooperativa de treball associat especialitzada en serveis de gestoria/assessoria, consultoria i formació a empreses cooperatives i organitzacions de l’economia social i solidària (ESS). Treballem des de la proximitat, la qualitat i la responsabilitat perquè les entitats puguin assolir els seus objectius.

A Facto comparteixen els valors que impulsen les entitats de l’ESS. El seu model està basat en la proximitat, i per això formen part de les xarxes d’ESS i les fomenten. Es troben entre Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Granollers i el Prat de Llobregat.